RSS

Dingon myyntivideo

02 Kes

Dingo pähkinänkuoressa:

14 v. ruuna
he A + avot, sulut, yksittäiset vaihdot yms, re 110
säkä 164

isä Rant, emä Sweet Kandis (lisätietoja sukupostissa)

Luonteeltaan aivan mahtava, ei haasta ihmistä, kevyt ja herkkä käsitellä ja ratsastaa. Maastossa menee yksin ja yhdessä. Kaikin puolin toimiva ja mutkaton kaveri. Terve ja täydessä treenissä.

Hinta 6500€

Muita videoita Dingosta löytyy aikaisemmista posteista + ravipätkää keväältä Youtubesta

Yhteydenotot sähköpostitse maoksanen@gmail.com

 
3 kommenttia

Kirjoittanut : 2 kesäkuun, 2012 Kategoria/t: Hevosen omistaminen, Ratsastus

 

Avainsanat: , ,

3 responses to “Dingon myyntivideo

 1. ferrugo

  2 kesäkuun, 2012 at 10:50 am

  Voi miten upea hän on! Olen todella pahoillani puolestasi, että joudut myymään Dingon. Tätä blogia on ollut ilo lukea, ja Dingo vaikuttaa niin valmiilta ja ongelmattomalta koko perheen toivehevoselta.

  Toivon myös, että Dingolle löytyy hyvä koti. Jos sinulla syynä on enemmän ajankäytölliset kuin taloudelliset syyt, sinulla lienee kuitenkin jonkin verran aikaa ja pelivaraa odottaa, että oikea ostaja osuu kohdalle, etkä ”joudu” myymään hevosta ensimmäiselle, joka löy taalat käteen. Vaikka omani ei myynnissä olekaan, on ihmisiä, joille en myisi sitä mistään hinnasta.

  Laita ihmeessä videon yhteyteen muita tietoja Dingosta, niin ostajakandidaatit näkevät yhdellä silmäyksellä olennaisen (ikä, sukupuoli, koulutustaso, koko jne.)

   
 2. Mari Oksanen

  2 kesäkuun, 2012 at 11:45 am

  Kiitos! Dingo on tosiaan aikuisten oikeasti niin kiva hevonen, ettei myyntipäätöksen teko ole ollut kovinkaan helppoa. Eilen viimeksi myyntivideolla ratsastava ihminen sanoi toivovansa, ettei Dingo menisi kaupaksi, kun se on niin kiva, että vaikka se oli ollut laitumella ensimmäistä kertaa tänä kesänä koko päivän ja oli selvästi ylensyönyt ja väsyksissä laumassa puuhailusta, se silti teki koko ajan parhaansa. Asenne on vaan niin hyvä ja nöyrä.

  Ja onneksi tosiaan myynnillä ei kiirettä, sillä sama aikapula on jo jatkunut kauan aikaa. Pyritään varmistamaan, että tulevalla omistajalla kemiat kohtaa Dingon kanssa niin, että tilanne on sitten ideaali sekä uudelle omistajalle, että Dingolle.

  Kiitos vinkistä, lisään heti noita tietoja videon yhteyteen 🙂

   
 3. Anni

  10 kesäkuun, 2012 at 1:08 pm

  Onnea Dingon uuteen kotiin. Nyt vasta tajusin, että kyseessähän on minun Tinttini puoliveli. Rantista hänkin.

   
 
%d bloggaajaa tykkää tästä: