RSS

Sydäntä särkee, Dingo myynnissä

23 Tou

”Kuinka raaskit?” Tämä kysymys esitettiin minulle tänään, kun kerroin perheemme päätöksestä luopua Dingosta. En raaski. Mutta vielä vähemmän raaskin olla olematta lasteni kanssa riittävästi ja on selvää, että nyt olen poissa (töissä ja tallilla) aivan liikaa. Kaikkea ei saa ja jostain on luovuttava. Tästä syystä mitoitan harrastukseni uudelleen ja aarteeni etsii uutta omaa ihmistä ja hyvää, pysyvää kotia. Mikäli etsit maailman parasta ruunaa ja uskot voivasi tarjota Dingolle onnellisen kodin, ota ihmeessä yhteyttä (maoksanen@gmail.com).

 
6 kommenttia

Kirjoittanut : 23 toukokuun, 2012 Kategoria/t: Hevosen omistaminen, Hevosen osto, Hevoset

 

Avainsanat: , ,

6 responses to “Sydäntä särkee, Dingo myynnissä

 1. Virve

  27 toukokuun, 2012 at 9:21 am

  Löysin blogisi jokin aika sitten ja olen vedet silmissä naureskellut hauskasti kirjoitetuille jutuillesi. Todella harmillista, että joudut luopumaan Dingosta, mutta ymmärrän kyllä pointtisi. Oletko harkinnut antavasi hevosesi ylläpitoon myymisen sijasta?

   
  • Mari Oksanen

   27 toukokuun, 2012 at 5:22 pm

   Kiva kuulla, että jutut aiheuttavat hilpeyttä 🙂

   Ja on tosiaan harmillista luopua Dingosta. Tänään käytiin todennäköisesti viimeiset kisat yhdessä ja haikeus iski moneen kertaan. Dingon kanssa puuhaaminen on niin älyttömän helppoa, etten tuollaista hevosta usko enää löytäväni. Ylläpitoon en aio Dingoa antaa, sillä luovun koko hevosen omistamisesta siksi aikaa, kunnes lapseni ovat täysi-ikäisiä. Ja se vie yli 10 vuotta, jonka jälkeen Dingo ei todennäköisesti ole enää iskussaan. Ratsastajia Dingolle olisi jonoksi asti, mutta nyt etsitään ihmistä, joka sitoutuu hevoseen ja ostaa sen omakseen.

    
 2. Virve

  28 toukokuun, 2012 at 2:20 pm

  Toivottavasti löydät Dingollesi parhaan mahdollisen kodin. Voimia luopumiseen.

   
  • Mari Oksanen

   29 toukokuun, 2012 at 8:45 am

   Kiitos Virve.

    
 3. Maru

  30 toukokuun, 2012 at 7:21 am

  Itsekin löysin blogisi vasta hetki sitten ja sitä on ollut todella kiva lukea. Blogisi ja kirjoitustyylisi on hauska, rehellinen ja monipuolinen. Tempaa lukijan mukaansa.
  Olen pitkään haaveillut omasta hevosesta, opiskelujen takia olen pitänyt harrastastusta yllä oman vuokrahevosen parissa. Olen suunnitellut hevosen ostoa parin vuoden päähän kun opiskeluni saavat päätöksen ja aikaa olisi näin ollen enemmän. Nyt minua harmittaa aivan todenteolla, kun näin, että olet myymässä Dingoasi. Jos ensisilmäyksellä blogia luettuani, ólin kateellinen, että omistat noin hienon herrasmiehen, joka taitaa monet ratsastuksen salat ja kaiken lisäksi on myös perheystävällinen. Täytyy sanoa, että tässä olisi ollut enemmän kuin unelmahevonen, mutta joskus ajoitus on vain väärä ja tällä hetkellä minun täytyy vain toivoa, että löydät Dingolle ihanan ja rakastavan kodin ja onni osuu kohdalleni parin vuoden päästä.
  Sydäntä särkee kun en voi ottaa yhteyttä sinuun kiinnostuksestani ostaa hevosesi, mutta kuten sanoin, toivottavasti hyvä uusi koti löytyy.
  Ihanaa kesän jatkoa:)

   
  • Mari Oksanen

   30 toukokuun, 2012 at 8:18 am

   Kiitos viestistäsi 🙂 Kyllä, itseäkin harmittaa paljon, mutta elämässä on pakko tehdä kompromisseja. Myyntipäätökseni jo kymmeniä kertoja pyörtäneenä ja takaisin päätökseen palanneena ole 200% varma, että ratkaisu on kokonaisuuden kannalta oikea. Harmi, kun hevosen osto ei kohdallasi ole ajankohtainen. Kun sopiva aika koittaa, toivon todella, että löydät hyvän hevosen itsellesi. Ihanaa kesää myös sinulle 🙂

    
 
%d bloggaajaa tykkää tästä: