RSS

Dracula-efekti takahampaissa

30 Elo
Dingon dracula-efekti

Hurja piilo-Dracula

Dingo joutui hammaslääkärin tehokäsittelyyn viime viikolla. Hammaslääkärin aikataulu oli kiireinen ja ainoat vapaat ajat olivat päivällä. Koska hevosen ylläpito pakottaa tekemään sellaista hommaa kuin työ, en päässyt paikalle. Onneksi maailman paras vuokraaja sattui olemaan vapaalla ja lähti pitämään Dingoa kädestä.

Dingon suun herkkyyteen löytyi syy. Takahampaiden ulkosyrjillä oli kookkaita piikkejä ja posket molemmilta puolilta rikki. Vasemmassa poskessa yksi hammas oli haljennut piikin vuoksi. Hammalääkäri kehotti haistelemaan Dingon hengitystä. Jos halkeamaan jää ruokaa, edessä voi olla tulehdus. Nyt piikkejä ei saisi päästää enää kasvamaan, sillä piikin uusiminen voi johtaa hampaan rikkoutumiseen ja lopulta koko hammas voidaan menettää.

Nuo piikit olivat paikassa, johon aurinko ei paista ja jonne normaali raspi ei pääse. Onneksi on noita superhammaslääkäreitä, jotka pärähtävät paikalle sähköraspi kainalossa ja hoitavat mutustelukaluston kuntoon ammattitaidolla. Seuraava tarkastus on sitten puolen vuoden päästä. Siihen saakka vaan haistellaan mr. piilo-Draculan hengityksen hienoja aromeja.

 
Kommentit pois päältä artikkelissa Dracula-efekti takahampaissa

Kirjoittanut : 30 elokuun, 2011 Kategoria/t: Hevoset

 

Kommentointi on suljettu.

 
%d bloggaajaa tykkää tästä: