RSS

Kuusi painavaa syytä palkata hevosihminen

04 Elo
Hevosihmisiä

Dingo ja Dingon ihmisiä

Mielestäni rekrytoinnissa ei olla vielä huomattu, kuinka paljon kavio-olio jalostaa ihmistä työntekijänä. Alla listattuna 6 syytä sille, miksi hevosihminen kannattaa kiiruusti headhuntata yrityksen palkkalistoille.

1. Ahkeruus. Hevonen vaatii valtavasti vaivannäköä. Laiska hankkii hevosen sijaan vaikkapa hamsterin.

2. Rutiinien sietokyky. Hevosenomistaja on tottunut käärimään hihansa ja tekemään myös rutiininomaisia kakkatöitä – kirjaimellisesti.

3. Johdonmukaisuus. Hevosen kanssa ei voi yhtäkkiä keksiä, että vetämällä oikeasta narusta nostetaan laukka. Johdonmukaisuus on hevoshommien A ja C.

4. Päätöstentekokyky. Koska hevonen on huono tekemään päätöksiä, hevosihminen joutuu hoitamaan sen puolen ratsukon tehtävänjaossa. Ja päätöksiä tehdään koko ajan. Arkipäiväisten pikkupäätösten lisäksi vedetään myös suuria linjoja esimerkiksi satulan, valmentajan ja tallin suhteen

5. Lehmän hermot. Coolina tilanteessa kuin tilanteessa. Hevosen kanssa on parempi olla panikoimatta ja poukkoilematta. Jos coolius ei ole synnynnäistä, se on parempi oppia 500 kiloisen pakoeläimen kanssa toimittaessa.

6. Pitkäjänteisyys. Hevosen kanssa kuukausi on olematon aika. Eteneminen voi joskus olla tuskallisen hidasta, mutta kiirehtimällä työllistetään eläinlääkäreitä.

Tässä siis ensimmäiseksi mieleen tulevat seikat. Luulenpa, että syitä on enemmänkin 🙂

Mainokset
 
5 kommenttia

Kirjoittanut : elokuu 4, 2011 Kategoria/t: Hevoset

 

Avainsanat:

5 responses to “Kuusi painavaa syytä palkata hevosihminen

 1. Hanne

  elokuu 9, 2011 at 5:05 pm

  Loistavaa CV kamaa. Erittäin hyvin kirjoitettu, mutta mietin vain, että tässäkö ne syyt, miksi hevosihminen ei ole kylläkään paras seurustelukumppani… (ainakaan kaikkien niiden miesten mielestä, joiden kanssa olen jutellut asiasta ja jotka seurustelevat/seurustelivat sellaisen kanssa) 😀 Lisätään listaan nimittäin ”samoista syistä ei koskaan kotona” ja ”muut ajat aina töissä tallivuokrien, kengitysten, eläinlääkärin, valmennuksen, bensakulujen jne. takia”.

   
 2. Mari Oksanen

  elokuu 10, 2011 at 5:18 am

  Huh, totta! Kyllä hevosihmisen puolisolta vaaditaan aikamoista kärsivällisyyttä ja varmaan helpoimmalla pääsevät, kun hyppäävät mukaan harrastukseen 😉

   
 3. T

  elokuu 10, 2011 at 10:55 am

  Listaan voisi vielä lisätä, että koska hevonen vie työntekijän kaikki rahat, ilmestyy tämä varmasti aina työpaikalleen tienaamaan lisää. Joku joskus totesikin, että työntekijäksi kannattaa palkata se, jolla on eniten asuntolainaa, koska hän tulee takuulla aamulla töihin;)

   
  • Mari Oksanen

   elokuu 10, 2011 at 11:38 am

   Hyvä pointti ja pitää täysin paikkansa 😀

    
 4. RONJA / KOULUTUUPPARI

  elokuu 11, 2011 at 8:25 pm

  Pitää paikkansa!

   
 
%d bloggers like this: